Vores allerførste ferie i Thailand.

Nu er vi jo ikke lige teenagere mere og derfor har vi virkelig været rundt på mange sider på internettet i vores søgen efter den helt rigtige ferie i Thailand. Det er første gang at vi skal der ned og derfor vil vi gerne se så meget som muligt at det der rigtig er Thailand uden at ryge i for mange turist fælder.

Vi har snakket med flere venner der har været dernede før og de siger allesammen, at et sted som Phuket, er blevet totalt overrendt at turister fra hele verdenen og derfor også blevet et meget dyrt sted at opholde sig. Vi har været inde og set på flere ture derned til, som er ret billige, men som vi har fået at vide, så bliver man “ribbet” for penge lige så snart at man forlader hotellet.

Derfor har vi fundet et lille dansk rejsebureau, som er beliggende dernede i Hua Hin. Hos dem har vi bestilt en grundpakke som indeholder turen frem og tilbage og en uges ophold i Hua Hin med mange dejlige strande. Herfra kan vi tilkøbe rigtig mange en-tre dages ture som ikke er ret dyre og derved kan vi selv sammensætte vores egen rejse. Kig meget mere om disse ture i linket her: http://www.thailandtours.dk/ferie-thailand/

Indlægs forfatter: admin