Jeg har fået helt nye gamle venner tilbage.

Ja, det lyder måske lidt kryptisk, men for et halvt år siden, så var mine to bedste venner meget tæt på at kaste håndklædet i ringen og gå hver til sit. I sidste øjeblik fik de sat sig ned og fik snakket sammen om at de gerne begge to ville give det en chance til og derfor gik de i parterapi sammen. Vi har alle tre været venner lige siden at vi gik i folkeskolen og jeg kan slet ikke holde tanken ud om at vi ikke skal være sammen alle tre mere og slet ikke det faktum, at jeg ville komme i situationer, hvor jeg skulle vælge i mellem dem.

Men som sagt så fik de selv taget sig sammen inden at vi nåede dertil og i dag er de virkelig tilbage på sporet igen og virker som to nyforelskede teenagere. Jeg er også mega glad for den hjælp som de har fået, for nu er det lige som om at tiden er blevet skruet 5-10 år tilbage og vi kan igen le og joke sammen.

Indlægs forfatter: admin