Et kviklån og tanker herom

Ja, før i tiden var jeg stor tilhænger af at tage lån. Jeg havde ikke så meget at gøre godt med, hvorfor jeg synes det var fantastisk, at jeg kunne låne lidt penge. Det er jeg virkelig glad for, for jeg fik dem altid betalt til tiden, og jeg har aldrig haft fået nogle rykkere eller noget. Så nu er jeg lidt i pengenød igen, og jeg overvejer at tage et lån, selvom jeg er nået over de 30 somre. Der plejer man at have en stabil økonomi, men det er altså ikke fordi jeg står arbejdsløs eller noget… Har bare fundet ud af, at jeg gerne vil have den nye Xbox, men den kan jeg ikke få, fordi jeg også skal ud at rejse. Så må jeg prioritere eller låne… Jeg tror, at jeg låner.

 

Er du selv i samme situation kan du få dit lån her – men husk at tænk dig om. Det er vigtigt.

Indlægs forfatter: admin