Så er der udført malerarbejde

Jeg er glad lige nu, for nu har jeg krydset alle de ting, af som jeg skulle nå. Og det er noget der gør, at jeg hele tiden har et overskud, fordi jeg når at gøre lidt ved tingene og det er jo helt vildt fedt. Men altså, det er noget, som jeg er helt vild med, og det er fordi, at jeg netop har fået udført noget malerarbejder her i Frederikshavn, hvor jeg bor nu. Jeg er flyttet for en lille måned siden, og det er noget, som jeg rigtig, rigtig godt kan lide.

Men ellers vil jeg løbe mig en tur, for det er noget, som jeg rigtig godt kan lide, og jeg elsker det faktisk, for det er virkelig vildt, så god jeg er blevet til det. Jeg er godt nok kommet i god form, og det er fordi, at jeg elsker at være i god form og derfor har jeg trænet til det.

Indlægs forfatter: admin