Bilen trænger til dinitrol behandling

Ja, min bil trænger så frygteligt til en dinitrol behandling, men det har jeg ikke råd til lige nu, for jeg er igang med at renovere huset, og der går nok ikke lang tid inden det kommer til at ske, skal jeg sige jer. Det vil jeg nemlig meget gerne have i orden før jeg foretager mig noget som helst andet.

Tror ellers at jeg kunne blive en god dagplejemor, for jeg har lige haft mine nevøer ovre, og dem kan jeg rigtig godt lide, så det er jo virkelig, virkelig fedt, skulle jeg hilse at sige. Mere er der nok ikke at sige til det.

Men ved du hvad? Jeg vil  gerne snart ud at rejse. Men jeg må nøjes med en tur til Ribe her i sommeren, for det er alt hvad budgettet rækker til, og jeg skal til familiefest, skal jeg sige jer. Vi ses snart herinde.

Indlægs forfatter: admin