En tømrer fra Midtfyn har givet mig et tilbud

Jeg har fået et godt tilbud af en tømrer fra Midtfyn – se mere her – og det er et, som jeg har valgt, at jeg vil takke ja til, men jeg venter lige med at ringe til i morgen, for klokken er vist lidt for mange nu, kan jeg godt sige jer.

Ellers har jeg det rigtig godt lige for tiden, og det har noget at gøre med, at jeg har valgt, at sætte mig selv i fokus, og det har jeg simpelthen valgt, fordi jeg har brugt lidt for lang tid på at fokusere på ting, som ikke rigtig var konstruktive for mig – og det er simpelthen slut nu, skal jeg sige jer.

Men det er også godt, for jeg er godt igang med at få etableret mig en god fremtid, hvilket er noget, som jeg virkelig kan lide. Det har jeg været ligeglad med førhen, men nu går det bare rigtig godt.

Indlægs forfatter: admin