Kender du et autoværksted Hobro?

Hej med dig. Ja, jeg håber bare på, at du kan hjælpe mig med et autoværksted Hobro! jeg har virkelig haft svært ved at finde et på egen hånd. Det virker lidt som om, der bare ikke rigtig er et – men det kan da ikke passe? Eller kan det? Det håber jeg i hvert fald ikke, for sådan som min gamle dyt tér sig, så har den brug for en kærlig hånd rimelig ofte. Men nu må vi jo se, om vi er heldige at finde en venlig sjæl, der har tid til- og mulighed for at hjælpe mig. Jeg er i hvert fald træt af at dytten ikke kører ordentligt. Det burde ikke være sådan, at man har betalt dyre domme for en bil, og så kan den pludselig ikke køre. Der er benzin, olie og vand, så den har alle drikkevarerne. Jeg håber på hjælp fra en af jer derude! Mange tak!

Indlægs forfatter: admin