Et minilån over nettet?

Hey derude!

Jeg har lige fået en lille idé om at tage et lån over nettet, og der faldt jeg over en side, hvor man kan finde minilån, se mere her. Jeg skal ikke bruge et ret stort lån, så jeg tænker at et minilån kan være en god idé. Jeg vil gerne have lidt flere penge her til om to uger, hvor jeg skal ud og rejse med nogle venner. Jeg har i hvert fald ikke lyst til at være ham der, som ikke har penge til alt det sjove, og bliver nødt til at ‘holde’ de andre lidt tilbage, hvis de vil ud og lave noget sjovt, som koster lidt knaster.
Jeg har egentlig haft okay tid til at spare sammen, men der har været lidt uventede regninger, da min bil lige pludselig fik nogle problemer, som skulle ordnes med det samme. Det er mega ærgerligt, men hvad kan man gøre?..

Nu vil jeg i hvert fald lige kigge lidt nærmere på mulighederne, og så få taget mig en beslutning.

Indlægs forfatter: admin