Kantlister én mass

Hvis du bare tager den med ro og ikke går i panik, findes der masser af steder på nette, hvor du kan købe en masse redskaber. Jeg skulle f. eks. bruge kantlister den anden dag, så jeg gik da bare ind på denne hjemmeside og købte dem plus meget mere. Besøg siden her. I kan også vælge nogle andre sider – det er helt og aldeles op til jer, men jeg synes jo bare, at jeg ville prøve at hjælpe lidt nu, hvor det er så lang tid siden jeg har været online. Dette ændrer dog ikke på, at jeg stadig elsker lange gå ture på stranden og specielt i skoven, når det er efterår. Hvis du føler det samme, er du velkommen til at skrive til mig. Jeg går med en idé om at oprette en klub for folk, der ligesom mig, elsker at gå ture. Var det ikke noget, du kunne tænke dig?

Indlægs forfatter: admin