Autoværksted 2680 er dygtige

Ja, jeg må sgu sige, at jeg er blevet ret glad for det stykke arbejde, de har udført på min bil. Der var en hel del, der skulle ordnes, men de har Gud hjælpe mig gjort det hele til min fulde tilfredsstillelse. Det er et autoværksted 2680, som ligger i det post nummer og de er bare gode til det de skal være gode til. Det er egentlig en kæmpe befrielse, at have med den slags arbejdere at gøre – for de vidste bare det hele på forhånd. Og det kan jeg godt love jer for, at jeg blev glad for! Nu skal jeg bare have en kylling i ovnen og skrælle et par kartofler til min middag. Mor og far kommer og spiser. Så det var sådan set det sidste jeg havde at sige idag. Meget mere kan jeg ikke byde på – men jeg er jo heller ikke cirkus klovn – så det kan I heller ikke forvente.

Indlægs forfatter: admin