Har fået et tilbud omkring noget totalentreprise

Jeg har lige fået et rigtig godt tilbud, som man vist ikke lige kan afslå, kan jeg godt sige jer. Det er nemlig sådan, at jeg skal have opført noget, hvor jeg har brug for totalentreprise her i Herlev, hvor jeg har min daglige gang. Og det er sådan, at det nok skal blive rigtig godt, så jeg er forventningsfuld, hvad fremtiden angår.

Nå, men det hele skal jo ikke handle om mine byggeprojekter. Jeg har også slået græsset i dag – for første gang i år 2015. Og det var en fornøjelse, for det vidner jo om, at sommeren er på vej, og er der noget bedre end den danske sommer? Jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget, kan jeg godt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Og ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig god sommer. Vi ses snart herinde igen. Hav det!

Indlægs forfatter: admin