En tagdækker blev min redningsmand

Så er det endelig sket. Mit tag er blevet ordentligt, og det er takket være denne tagdækker fra Asnæs, som jeg er rigtig glad for, for han kom forbi på det helt rigtige tidspunkt. Det har nemlig ikke regnet i lang tid, men i dag er det godt nok noget af et regnvejr, og det sidder jeg herinde i min stue og nyder – UDEN at der drypper vand ind. Så det er jo bare rigtig, rigtig dejligt, hvis jeg selv skal sige det.

Ellers sker der ikke så meget her på adressen. Det kan jeg godt sige jer. Det er en ting, som er helt sikkert. Men ellers vil jeg gerne ud og gå mig en tur med hunden, men skal lige finde min paraply først, for det står godt nok ned i stænger, som vi siger. Det er jeg ikke så vild med.

 

Krone Tag ApS

Stålhøjvej 21

4550 Asnæs

Tlf. 59628877

Indlægs forfatter: admin