Så skal den stå på isolering det næste stykke tid

Jeg har besluttet mig for, at det her forår skal gå med at få gjort lidt ved tingene. Derfor har jeg hyret nogle i Århus til at komme og foretage en isolering af mit hus, for det har det godt nok trængt til her i vinters, og det er jo bare rigtig dejligt, at det nu kan komme til at ske. Det kan jeg godt sige jer.

Nå, men jeg vil ud og løbe mig en tur rundt omkring i Århus, for det er noget af det, som jeg holder allermest af. Det giver mig en følelse af psykisk overskud og velvære, og så kommer jeg i god form og holder mig sund. Jeg kan derfor ikke se nogen hage ved det, og det er jo bare helt perfekt, hvis jeg skal sige det selv.

Tror jeg vil have mig en kop kaffe først dog, for jeg trænger faktisk til at slappe lidt af også. Det er bare helt perfekt det hele.

Indlægs forfatter: admin