Find et VVS’er, du kan stole på

Hvem skal du ringe til, når du har brug for en VVS’er, og du ikke lige kender nogen – og du heller ikke kender nogen, der kender nogen, som de har gode erfaringer med?

Så står du der med et mere eller mindre akut problem, som du gerne vil have løst så hurtigt og så professionelt som muligt. Ingen har jo lyst til at have med en upålidelig håndværker at gøre, men hvor finder man de gode og ordentlige?

Så er gode råd dyre. Eller også så kontakter du VVS på Stevns.

Find en dygtig, lokal VVS’er

Hvis du for eksempel er bosat på Stevns, så kan du enten kontakte en tilfældig VVS’er på Stevns eller omegn. Har du ikke held til at finde en, der har både tid, lyst og evner til at hjælpe dig, så kan det godt tage modet fra en.

I det tilfælde kan du med stor fordel se ind på VVS Stevns, som netop kan tage den udfordring væk fra dine skuldre. VVS Stevns kører nemlig med det koncept, at de sætter dig og din opgave i forbindelse med tre forskellige kompetente VVS’ere, der alle ville kunne løse den opgave, som du har.

Disse tre lokale VVS-firmaer vil så hver især tilsende dig et uforpligtende tilbud. De tre forskellige tilbud kan du så i ro og mag nærlæse på og eventuelt beslutte dig for at benytte.

VVS Stevns er således den mellemmand, der sætter kunder og håndværkere i forbindelse med hinanden. Det er ganske smart, og det sparer kunden for mange frustrationer – både nu og senere.

Om du eller VVS-firmaet så også har bopæl på Stevns, er ikke det afgørende for, om der bliver et godt match. Det kan sagtens være, at en eller begge af parterne bor uden for kommunegrænsen.

Tilbuddene er uforpligtende

Du skal slet ikke føle dig forpligtet til at acceptere nogen af de tre tilsendte tilbud. Hvis du ikke vælger nogen af dem, så er det bare at takke nej. Så kan det være, at der er andre VVS’er på Stevns, som VVS Stevns har en aftale med, som er et bedre match.

Hovedsagen er, at du ikke er bundet op på noget, og at du selv slipper for at skulle ringe rundt på må og få til tilfældige firmaer. Brug VVS Stevns, når du skal have lavet et stykke VVS-arbejde, og du vil være sikker på at komme i kontakt med nogle håndværkere, der er pålidelige.

Søg på hjemmesiden

Det er sådan set ret nemt at komme i gang med søgningen. Du går bare ind på VVS Stevns’ hjemmeside. Her er en ansøgningsblanket, som du skal udfylde med dine oplysninger og en beskrivelse og evt. et billede af den opgave, du gerne vil have løst.

Så skal du ikke gøre mere, før du modtager tre gode tilbud fra nogle firmaer fra Stevns eller omegn.

Det er VVS Stevns, der klarer hele kontakten imellem dig og de tre firmaer. Det bliver ikke meget nemmere.

 

Indlægs forfatter: admin