Børnefødselsdag – hvilke aktiviteter?

Vi kender det. At står to uger før den store børnefødselsdag og være fuldstændig tom for idéer. Jeg formål (næsten) at gøre det år efter år – men nu er det slut. Jeg har funder løsningen til mig selv og den vil jeg gerne dele med dig. Løsning er nemlig….  Børnefest.dk som arrangerer og leverer komplette børnefødselsdage på hele Sjælland.

 

Det er et unikt og nyt koncept som udover, at være super smart og lækkert – skræddersyr den børnefødselsdag- eller børnefest som dit barn ønsker. De tilbyder forskellige mad og drikkevarer som er økovenlige, men det bedste er og bliver deres store udvalg af underholdningsaktiviteter. Og som prikken over i´et leverer de den fulde pakke til hvor og hvornår du skal holde festen…. Kan det bliver nemmere?

 

Jeg har herunder samlet lidt information om nogle af de forskellige underholdningsmuligheder de tilbyder. Hvis du vil se alle aktivitet, så bøg deres hjemmeside.

 

Tryllekunstner

De har to professionelle tryllekunster tilknyttet deres koncept. Jeg ved af erfaringen, at en tryllekunstner normalt koster mellem 3.000-4.000 kroner, at få ud til en børnefødselsdag. Hos børnefest koster det 2.000 kroner. Så hvis man alligevel vil booke en tryllekunstner til sin børnefødselsdag, kan man ved fordel gøre det igennem børnefest. Så er det råd til en ekstra stor gave eller noget helt trejde.

 

Tree´O – dansecrew

 

Tree´O hedder det dansecrew som børnefest tilbyder. Det består af 3 medlemer som alle er professionelle dansere og har danset hele livet. Hvis man booker Tree´O kommer én af de tre dansere ud og giver en opvisning på ca. 5 minutter inden man starter de helt store danselege op. Denne aktivitet er rigtig god at gøre i gården eller haven, men kan også gøres hjemme i stuen hvis man har pladsen til det eller flytter lidt rundt på tingene. Tree´O leverer et brag af én dansefest, hvor der er masser af god musik og energi. De medbringer en flot trådløs højtaler som sørger for at der er sving i de små ben.

 

 

Rigtig god fornøjelse.

Indlægs forfatter: admin