Sporbarhed til ny virksomhed?

Hey alle sammen!

Jeg håber det går rigtig godt for jer alle sammen. Lige nu vil jeg sige at det går ret så fint for mig, for jeg har nemlig lige besluttet mig for at forlade mit arbejde, og koncentrere mig 100% om min egen ting. Jeg har også bare fået nok af at knokle på livet løs, og ikke rigtig få noget ud af det, udover at jeg kan skrive på mit cv, at jeg har arbejdet her og der. Nu vil jeg virkelig gå all-in på min egen ting, og så må det briste eller bære. Jeg er dog rimelig sikker på, at det nok skal komme til at gå rigtig godt.

Jeg skal selvfølgelig nok komme til at holde jer opdateret med mit projekt, men kan desværre ikke sige noget endnu, da det stadig er på tegnebrættet. Jeg kan i hvert fald bare lige sige til jer, at det kommer til at kræve god materialesporing. Nå, men jeg vil smutte igen, for jeg har en masse ting, som jeg skal have styr på, så har ikke tid til at blogge lige nu. Hej hej.

Indlægs forfatter: admin