Maskinstation Holbæk gør det igen

Og nu sidder du sikkert der og tænker – hvad er det Maskinstation Holbæk har gjort igen. Og det skal jeg da bare fortælle dig. De har igen været årets bedste til at give en god service – når det kommer til maskiner og den slags. Der er ikke meget mere jeg kan sige omkring dem. Jo, jeg kan da skynde mig at sige, at de er nogle flinke fyre, men det er jo kvaliteten det kommer an på. Og den er bare helt i top. Sådan er det bare og det er der ikke nogen eller noget der kan ændre på. Jeg selv har ikke nogen maskine, men jeg har hørt det hele fra min far, der altid sidder dernede og hygger. Han skulle til at være noget mere hjemme siger min mor, men han er en mand, og mænd kan bedre med maskiner end kvinder, siger han altid. Jeg takker af for idag.

 

 

Indlægs forfatter: admin