Prøv et golfophold i det smukke Sønderjylland

Sønderjylland har mange ting at byde på, og hvis du ikke har været dernede endnu, er det bestemt et besøg værd. Du kunne for eksempel prøve et golfophold i smukke naturomgivelser, hvor du kan koncentrere dig om det vigtigste, nemlig golf.

Alene eller med klubben

Et forlænget golfophold i det sønderjyske, er en god måde at tilbringe et par dage på. Langt ude i den flotte natur er der rig mulighed for at få fred, ro og stilhed. Det er et oplagt sted at være, hvis man også gerne vil reflektere lidt over sine egne tanker. Naturligvis kræver golf også koncentration, men det er også i høj grad en afstressende sport. På et ophold som dette kan du enten tage alene af sted, eller sammen med dine golfvenner fra den lokale klub. Der findes intet bedre end at dele et godt ophold og en god oplevelse, sammen med andre golfinteresserede.

Mulighed for discgolf

I Sønderjylland er der også mulighed for at spille discgolf. Det er lidt en anden form for golf, men ikke desto mindre er det stadig en sjov sport. I denne sport bruger man det de fleste kender som en frisbee. Men da dette navn er et varemærke, kaldes det for discgolf. Her er formålet at kaste med disc’en og forsøge at ramme et mål, der er højere end jorden. Målet har form som en kurv med stålkæder. Ligesom i almindelig golf, starter man med at kaste fra et teested. Derefter fortsætter spillet ligesom ved almindelig golf. Dette er også oplagt at prøve på en rigtig bane, da der både kan være sjove udfordringer og fordele.

Derfor er det godt at spille golf

Golfentusiasten mener måske, at det er oplagt at man skal spille golf, men du får alligevel et par argumenter her. Golf er en sport der er med til at styrke dine muskler i både arme, ryg og ben. Du får heller ikke dårlig ryg, da golf kræver en god kropsholdning gennem spillet. Den gode holdning medfører også at du får trænet din balance og koordination. Der kan være mange forhold der spiller ind, og det kræver erfaring at tage højde for dem alle. Til sidst kan det nævnes at golf er en sport for alle aldre. Det er nemlig en sport der er meget skånsom overfor dine led. Derfor er der også mange ældre, der tager på golfophold for at spille golf.

Indlægs forfatter: admin