Lidt på huset

Jeg har lige kontaktet nogle der arbejder med VVS i Ringsted, hvor jeg bor, for jeg har lidt forskellige ting, som der skal laves. Blandt andet skal jeg have et nyt toilet, og det kan jeg altså ikke lige finde ud af at montere selv, så det har jeg fået nogle til. Der skal nemlig ske noget med huset, for min kæreste kommer snart og bor sammen med sin datter, og så skal det altså lige have en kærlig hånd, når nu der flytter to hunkøn ind i huset.

Ellers går det rigtig godt, skulle jeg hilse og sige. Det er som om, at det hele bare kører, som det skal, og det er jo rigtig fint, skulle jeg hilse og sige. Det er sådan det skal være! Jeg skal snart begynde på job igen, og det bliver rigtig fedt, for jeg elsker heldigvis mit job! Vi ses nok snart herinde igen.

Indlægs forfatter: admin