Jeg skal til begravelse i Brøndby

Jeg skal til begravelse, da en af mine bekendte er gået bort. Han havde levet et hårdt liv – altså, han havde ikke været for god ved sig selv, så det var ingen overraskelse, at han gik bort før os andre. Men det berører mig alligevel utroligt meget, så jeg tager her fra Haderslev i morgen, da han skal begraves på lørdag. Det er selvfølgelig noget sørgeligt noget, men altså… Sådan er livets gang jo. Jeg vil fokuserer på de gode ting.

Jeg har snakket med familien, og de har det – efter omstændighederne – okay. De har fået en god hjælp af dem her, og det skulle jeg hilse og sige, at de var glade ved.

Jeg vil gå ind og tage mig en middagslur, for det påvirker altså humøret lidt, når man får sådan en nyhed overbragt. Det er ikke så fedt. Jeg vil se om jeg kan sove, ellers vil jeg gå mig en tur.

Indlægs forfatter: admin