Lækkert brugskunst i Middelfart

Min mor ELSKER brugskunst. Personligt, som mand, kan jeg simpelthen ikke se det fede i en eller anden fin keramikvase, men lad hende nu om det. Jeg skal egentlig bare bevare julefreden, og så skal hun selvfølgelig have sig en vase, hvis det er dét hun ønsker sig.

Jeg er en midaldrende herre i midt fyrrende som bor i Odense. Jeg er dog opvokset i Middelfart, hvor mine, efterhånden, ældre forældre holder til.

Første advent nærmer sig, og I min familie fejrer vi advent, og har altid gjort det.

 

Brugskunst Et væld af keramikvaser og andet brugskunst

 

Der er simpelthen så mange forskellige brugskunst forretninger, at man kunne fodre svin med dem. Alle har det samme, og de kæmper egentlig bare på prisen. Det var i hvert fald min tanke.

Denne tanke blev dog stillet til skamme, da jeg søgte på ”brugskunst Middelfart” og fandt frem til en lille fin butik der hedder ”Crocca Brugskunst”.

I modsætning til mange andre af sådanne forretninger, så har de her en webshop, som de sælger alle deres produkter fra. Det er simpelthen genialt.

 

Christa hjælper dig med Brugskunst

 

Og nu tænker du; Hvem søren er Christa? Christa er ejeren af Crocca Brugskunst. En sød dame som er helt med på beatet, når det gælder brugskunst, blomster og mange andre moderne kvindeting.

Som jeg skrev tidligere, så har jeg svært ved at sætte mig ind i dette, men når mor skal have en adventsgave, så må der ikke mangle noget.

Derfor ringede jeg til Christa, og spurgte om hun ikke kunne hjælpe mig.

Jeg fik fortalt hvilken type min mor er, og i løbet af 0,5 havde Christa allerede et bud på hvad min mors adventsgave skulle være.

 

Hurtig levering med brugskunst

 

Jeg var selvsagt rigtig nervøs for at skulle sende den unikke keramikvase. Ja, jeg skriver ”unik”, selvom jeg lige har sagt alle butikkerne har det samme. Det er dog ikke tilfældet ved Christa. Hun har mange forskellige leverandører af brugskunst, og derfor har hun ikke det samme sortiment som alle andre.

Selvom jeg af uforklarlige årsager var sent ude, så var min mors brugskunst på hendes adresse til 1. advent. Den står simpelthen så fint med de flotteste blomster. Nu kan jeg godt se, at brugskunst kan et eller andet.

Indlægs forfatter: admin