Køb brugt til dig selv og børnene

Hele vejen gennem børnenes skolegang kommer de næsten hvert eneste år med en liste over ting, de har brug for før skolestart. Det kan være alt lige fra en ny skoletaske med fyldt penalhus, til dyre lommeregnere, tablet eller en bærbar computer til at tage noter på. I dag afleveres de fleste opgaver digitalt og de gode gamle skolehæfter vi selv husker fra vores egen skoletid, er ikke meget værd mere. For nogle virker det som ret store udgifter, specielt fordi børnene ofte ikke skal bruge ret mange af de funktioner, som f.eks. bærbare computere er udstyret med.

Brugt it udstyr så godt som nyt

Rigtig mange køber i dag ny computer for at få funktioner, som deres gamle ikke har. Det er ofte billigere at købe ny end at udskifte dele af specielt bærbare computere. Derfor findes der masser af brugte bærbare computere som ingenting fejler og som uden problemer kan klare alt det, som børnene har brug for i skolen og endda mere til. Brugt it udstyr koster hos Papirgaarden i Grenaa kun en brøkdel af, hvad det normalt ville koste. Computere leveres selvfølgelig tømt, renset og nulstillet og med to års garanti, og føles som en helt ny computer.

Til kontoret derhjemme

Det er ikke kun børnene, der kan nyde godt af de små priser på brugt it udstyr. Mangler du en god kontorcomputer, kan du sagtens købe en brugt. Det samme gælder mus, tastatur, højtalere og andet tilbehør. Faktisk er det kun nødvendigt at købe nyt, hvis du har meget specifikke krav til din computer, og du ikke kan finde en brugt, der kan leve op til disse.

En del af en mere bæredygtig fremtid

En af de største problemer i vores moderne samfund er, at vi lever i et materialistisk forbrugersamfund. Vi køber nyt hver gang, der er noget vi gerne vil have. Vi køber ofte nyt, selv om vi ikke har behov, ja selv om vi allerede har noget, der er næsten lige så godt som det nye. Og så smider vi ud. Genbrug, ikke kun af brugt it udstyr, men af alt hvad du har i huset, kan være med til at gøre en kæmpe forskel. Specielt elektronik smides ud i stor stil, selv om de fleste af os slet ikke har de store krav til vores kontor computer alligevel. Ved at købe brugt er du med til at gøre en lille forskel i en stor sag.

Indlægs forfatter: admin