Hvorfor overveje Botox?

Det er efterhånden blevet mere og mere populært at bruge Botox-behandlinger. Det kommer blandt andet i takt med, at vi bliver mere og mere bevidste om at holde os unge og smukke. Indimellem kan en enkelt skønhedsfejl vise sig at blive mere frustrerende, end vi umiddelbart inden havde tænkt. I de tilfælde kan der være flere gode grunde til at gøre brug af de Botox-behandlinger, der bedst kan afdække dine behov.
Behandling
Som bekendt kan Botox hjælpe med at reducere enhver rynke eller linje, som du mener bør fjernes. Botox fungerer først og fremmest ved, at den lammer bestemte muskler i ansigtet. Det sker ved, at Boutulinum toksin går ind og forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem både nerve og muskler. På den måde får Botoxen en afslappende effekt for musklen, som senere gør, at musklen bliver forhindret i at trække sig sammen.
En Botox-behandling er god til dig, der ønsker at kunne se resultater med det samme. Generelt har behandling en effektiv og længerevarende effekt, der kan ses i op til seks måneder. Dog er det værd at bemærke, at resultatet først for alvor kan ses efter 1-2 døgn. Derudover bør du have med i overvejelserne, at du på et eller tidspunkt skal have endnu en behandling. Det er netop nødvendigt, hvis du ønsker at kunne se resultater igen de næste seks måneder. Første gang du får foretaget behandlingen, kan du allerede aftale behandlingstider igen med behandleren. På den måde kan I i fælleskab tilrettelægge, hvornår og hvordan behandlingen skal finde sted næste gang.
Måske har du enkelte bekymringer over, hvorvidt nålen kan mærkes, når du får foretaget behandlingen. Det er klart, at nålen selvfølgelig kan mærkes – men det vil føles som små stik. Typisk varer stikkene i 5-30 sekunder alt efter hvor stort et område, behandlingen skal udføres på. Her er det vigtigt, at du specielt er opmærksom på, at du ikke må foretage nogen form for hård fysisk aktivitet efterfølgende. Det er derfor vigtigt, at du holder dig i nogenlunde ro det første døgn efter behandlingen. Læs mere her https://yourage.dk/azzalure-botox/ og bliv kogere på, hvad du skal være opmærksom på.
Bivirkninger
Der er selvfølgelig lidt bivirkninger forbundet med en Botox-behandling. Lige efter behandlingen vil du ofte kunne se lidt hævelse de steder, hvor nålen har stukket. Derudover vil du formentlig kunne se et lille blåt mærke efterfølgende, der indikerer, at du er blevet stukket. Du kan desuden risikere, at du får en smule hovedpine. Heldigvis er der ikke mange bivirkninger, der kan nage dig efterfølgende.

Indlægs forfatter: admin