Guide til køb af brugte biler

At købe en brugt bil fra en bilforhandler er ikke altid let at finde ud af. Der kan være mange ting at tage stilling til og som du skal vide noget om, især hvis du ikke har prøvet at købe brugte biler før. I denne artikel finder du gode råd til at erhverve den drømmebilen til dig, som ønsker en brugt bil. Lige meget om man køber en ny bil el. ikke, så kan det være stressende, derfor kan denne artikel hjælpe dig.

Få styr på økonomien

Det allerførste man kan gøre, er at få styr på sit budget og holde sig til det. Find den mest passende måde for dig at erhverve bilen; det kan enten være igennem et lån el. kontant – det kommer an på, hvilke midler du har til rådighed. Udregn hvad du har råd til at betale i depositum og derefter find ud af de månedlige omkostninger ved at have bilen. Gør dette for at undgå ikke at kunne betale for den lige pludselig el. hvis sælgeren spørger dig, om hvad du har råd til at betale hver eneste måned for bilen.

 

Kend markedet for brugte biler

Den letteste måde at undersøge priserne er ved at gå online. Her kan du hurtigt finde frem til de forskellige bilforhandlere. På denne måde vil du hurtigt finde ud af, om du betaler for meget el. du rent faktisk får bilen til en god pris. Dette gør du selvfølgelig ved at sammenligne priserne online med dem i virkeligheden. Det kan også være du vil erhverve bilen fra internettet. Men det går ud på det samme. Hvis du leder efter en mainstream bil, så vil der altid være mange af den slags biler online, som du kan sammenligne, og du vil derfor hurtigt finde ud af om prisen er korrekt.

 

Tjek papirerne grundigt

Hvis du skal købe brugte biler, så er det vigtigt at tjekke papirerne ordentligt igennem. Sørg for at den har været til service og der ikke er nogen ting, som ikke stemmer overens med det som sælgeren har sagt. Tjek kvittering, der garanterer, at det er den rette ejer og sælger af bilen. Også tjek alle former for finansielle overenskomster.

 

Inspicer bilen og tag den på en testkørsel

Det er essentielt, at du vælger at se på bilen i fuldt dagslys. Tjek at alting er i orden. Gamle og brugte biler vil altid have nogle skrammer, men sørg for, at alt er som sælger siger. Det kan være svært at se under kunstig belysning, så sørg for at gøre det i fuldt dagslys. Derefter så tjek, at bilen reagerer og kører som forventet. Tag ud og kør en testtur i den. Starter den som den skal? Ruller vinduerne ned som de skal? Er der nogle lyde, som ikke skal være der? Alt dette kan du og skal du tjekke, inden du skriver under på papirerne og erhverver dig en ny, brugt bil.

 

Kilde: http://www.bilforum-herning.dk/brugte-biler/

Indlægs forfatter: admin