Guide til dating for mænd

Den første date og kontakt er altid den sværeste, når du ønsker at møde en ny pige. Der går altid mange tanker igennem hovedet på en, når man har mødt en pige, som man tænker har potentiale. Er hun allerede afsat, hvordan er hendes personlighed, hvad tænker hun mon om mig? Hvis du er en af dem der synes det er svært på den første date eller at tage kontakt, så kan du med fordel vælge at læse med her. Du kan nemlig få nogle brugbare tips med denne guide til dating for mænd, og dermed højst sandsynligt komme lettere ind i datingverdenen. Guiden giver et større indblik i de forskellige typer piger, som du kunne risikere at møde ind på, som gerne skulle hjælpe dig med at vide hvordan du tackler de forskellige typer.

Dating af forskellige typer piger

Når du ønsker at møde en ny pige, kan det ske på mange måder. Onlinedating er blevet utroligt populært, du kan se de bedste steder at onlinedate på datingpilot.dk.  Det er også vigtigt, at vide du aldrig kan vide hvilken type pige, som du møder når du dater online, derfor kommer her en guide til hvordan du tackler de forskellige typer.

Den første type pige, som du kan risikere, at møde på en første date er den søde pige. Den søde pige, er den typiske kærestepige. Det er hende som ønsker at flytte sammen og flyde på sofaen om søndagen med film eller gåture. Enhvers svigermors drøm. Hvis det er sådan en type, du møder på første date, kan du med fordel invitere hende med hjem til dig selv. Den søde type er vild med hjemmehygge, og vil derfor elske at komme hjem til dig i stedet for at være et offentligt sted. Sæt nogle stearin lys frem, den søde pige er nemlig ikke interesseret i hverken penge eller prestige. Daten kunne også byde på noget aktivt som gåtur i skoven, hvilket den søde pige altid sætter pris på.

Den anden type pige som du kan møde på en første date, er den slemme pige. Den slemme pige er altid med på den værste. Det er typen, der altid går sent hjem fra byen og ofte ikke alene. Hun drikker gerne shots i byen, og har oftest mange mandlige venner i hendes omgangskreds. Det kan være risikabelt at møde denne type, men samtidig spændende. Når du skal invitere den slemme type ud, kan du med fordel vælge at indblande aktiviteter, konkurrencer og alkohol. Et tur på den lokale bar med shots, billige bajere og raflebægere eller vinterbadning med efterfølgende tur på bar kunne være muligheder.

Den tredje type pige, som du kan møde er den lækre pige. Hun ved det godt, de fleste vender sig om, og kigger efter hende, derfor klæder hun sig altid frækt og går ofte ud. Det er altid en kamp at møde sådan en pige. Hvis du er kommet i kontakt med hende, og har aftalt en date, så er det vigtig at vide at denne type pige er dyr. Inviter hende på en god restaurant med vin/champagne og alt der hører til.

 

Sådan inviterer du hende ud

Nu er vi kommet igennem, hvad i skal foretage jer på den første date, men hvordan er det så lige du skal invitere hende ud, når det kommer til stykket. Lad vær at send en sms eller skriv et brev og personlig hilsen. Det viser slet ikke, at du vil hende nok, og virker som en invitation til en børnefødselsdag. I stedet så benyt dig af gode muligheder som at sende en hilsen og invitation med en buket blomster, på den måde viser du, at du virkelig gerne vil ud med hende, og du synes hun er sød. Du kan også ringe hende personligt op. og invitere hende ud. Hvis du altså kan finde ud af at snakke med en pige første gang – ellers bliver det bare kikset.

Indlægs forfatter: admin