God gamer skærm er både til hobby og eSport

Spiller du computer på hobbyplan kan det være, at du siger til dig selv, at du ikke behøver at bruge så mange penge på en gaming skærm. Det er da også klart, at du måske kan slippe afsted med en lidt billigere gamer skærm hvis du blot sørger for at det er til hobby brug den skal bruges. Dog vil du opleve, at oplevelsen omkring det at game automatisk vil blive bedre hvis du har en god gamer skærm. Og har du alligevel pengene til det kan du lige så godt bruge lidt ekstra penge her. Det vil nemlig gøre, at du får det bedste ud af din computer, din skærm og det øvrige hardware. Er du professionel spiller er der ingen tvivl om, at du bør finde dig en god og funktionel gamer skærm. Det kan nemlig være med til at afgøre, hvorvidt du vinder eller ej. Og vinder du kan det være, at du går videre til et mesterskab og det kan ende med at have stor betydning. Så er du alligevel ude og finde en gamer skærm kan du lige så godt finde en der er ekstra god.

Din gamer skærm skal være skarp

Der er især to faktorer, som er vigtige når du skal finde den helt rigtige gamer skærm. For det første er det vigtigt, at din skærm har en vis størrelse. Den skal være stor nok til, at du kan se hvad der sker på den. Desuden skal den have en rigtig god opløsning. Disse to ting er vigtige da det kan være med til at gøre, at du spiller bedre. Og uanset om der er tale om en hobby eller spil på professionelt plan så er det vigtigt, at du spiller godt.

 

En af de ting man ofte taler om når man taler den gode opløsning på en gamer skærm er Hz. Mange mennesker kan se disse to bogstaver for sig og ved, at det har noget med computere at gøre. Rigtig mange er dog slet ikke opmærksomme på dette. De færreste ved hvad disse to bogstaver rent faktisk gør. Helt enkelt kan man sige, at det har noget med opdateringshastighed at gøre. Er man meget glad for spil er det et begreb man bør lære at kende.

En god gamer skærm har mange Hz

En god tommelfingerregel er, at jo flere HZ der er på din skærm, jo bedre er din skærm. Det vil sige, at du kan være sikker på, at du har en god gamer skærm hvis du har rigtig mange Hz. Skal man forklare begrebet nogenlunde nemt kan man sige, at det handler om hvor mange svingninger per sekund der er på skærmen i sekundet. Det er klart, at jo flere svingninger, det vil sige billeder, der er, jo bedre er opløsningen.

 

Man kan derfor altid se hvorvidt opløsningen er god på en skærm, hvis den har mange Hz. Er man professionel gamer vil man aldrig have en gamer skærm der har under 144 Hz.

 

Indlægs forfatter: admin