Find din helt personlige kollektion af vinglas

Når folk skal ud og købe nye vinglas begår de meget ofte en stor fejl. De begynder at kigge sig omkring for at se hvad andre i deres vennegruppe har af glas. Det er noget, som man meget hurtigt bliver inspireret af. Her kan man hurtigt komme til at kopiere hvad andre har af glas og det er en skam. For det kan gøre, at man meget hurtigere bliver træt af de vinglas man køber. Noget meget smartere man kan gøre er at kigge sig lidt omkring på forskellige vinglas. Det er en god ide at starte på nettet da der er så mange forskellige typer. Har man efterfølgende muligheden for at se de pågældende glas i virkeligheden bør man gøre det. For det er også vigtigt, at man føler, at der er en passende tyngde i vinglassene. Desuden er det vigtigt, at det føles godt at have dem i hånden. Uanset hvad bør man i hvert fald finde nogle glas man kan lide.

Køb vinglas til alle slags vin

Er man gået i gang med at købe vinglas bør man altid købe mindst tre forskellige slags. Her er der selvfølgelig tale om de to klassiske, nemlig hvid og rød. Hvidvinsglas er vigtige at have da man stort set aldrig laver en middag uden hvidvin. Man har brug for at kunne servere en god Riesling eller Chardonnay til en lækker fisk eller en god, let suppe. Også hvis man skal nyde et glas rosé i solen vil det for det meste være et hvidvinsglas man vælger.

 

Ud over det er man også nødt til at have rødvinsglas. Skal man kun købe én type vinglas bør man altid vælge glassene til rødvinen. Det glas kan man nemlig også bruge til drinks og skal man servere et glas hvidvin i et stort rødvinsglas går det også an. Man kan både finde kantede og runde vinglas rundt omkring så det er vigtigt at undersøge markedet grundigt.

Bliv enige om hvilke vinglas i køber

Er man et par, som begge to går meget op i interiør, ting og sager til hjemmet så kan det være en stor udfordring. For så har man meget markante holdninger og kun sjældent kan man begge for sin vilje. Derfor er man også nødt til enten at blive enige eller lade hinanden bestemme af og til. Hvis begge parter har mange meninger om hvilke vinglas man skal købe bør man komme frem til en fælles beslutning.

 

Det går ikke, at den ene part går ud og køber nogle vinglas, hvis den anden slet ikke kan lide dem. Det kan ende med, at man får nogle kedelige konfrontationer, som skaber rigtig dårlig energi. I stedet bør man komme frem til et kompromis, hvilket også burde være muligt. Man kan nemlig finde nogle meget neutrale vinglas rundt omkring, som de fleste nok vil blive tilfredse med. Her er det en mellemstørrelse i en rund form, man bør gå efter. Det er nemlig den mest udbredte og den mest klassiske.

Indlægs forfatter: admin