Det skal du vide om permanente bryn

Det er moderne og oppe i tiden at få lavet permanent makeup, og især at få lavet permanente bryn. Kvinder har i mange årtier plukket deres øjenbryn, formet dem og tegnet dem op, for det har stor betydning for ens ansigt, hvordan de ser ud. I dag har man mulighed for en mere permanent løsning.

Permanente bryn med mikropigmentering

Permanente bryn kaldes også bryn tatovering eller 3D bryn. På engelsk er det eyebrow tattoo. Det er øjenbryn, der bliver tatoverede på. Mikropigmentring er en særlig tatoveringsteknik, hvor man bruger farver der er 100 % allergivenlige og naturlige, og man tatoverer kun det yderste lag af huden. Det er kun omkring 0,02 mm ned i huden, hvilket også betyder, at den permanente makeup ikke er helt permanent, da den gradvist aftager, og vil være væk efter 3-5 år.

Sådan tatoverer man permanente bryn

Alt efter hvilken behandling, man skal have, tager det 1,5 til 2 timer at få lavet bryn tatovering. Inden man går i gang, vil der være en konsultation, for at afgøre, hvilken slags permanente makeup bryn, der er bedst.

 

Der findes mange steder, hvor man kan få lavet permanent makeup i Århus eller Silkeborg, f.eks. hos studioa.dk.

 

Specialisten der foretager behandlingen skal vælge farve, og samtidig hjælpe med formen på brynene, da de er uddannede indenfor feltet, og kan se, hvad der passer bedst til de forskellige hudtyper og ansigtsforme. De vil dog altid gøre deres bedste, for at efterkomme særlige ønsker. Først vil brynene blive tegnet op, så man får en chance for at se, hvordan ens nye permanente udseende bliver. På den måde begrænses risikoen for, at man fortryder bagefter. De første dage kan brynene virke meget kraftige, men ca. 50 % af farven vil aftage, når skorpen af såret falder af.

Indlægs forfatter: admin