Badmintontasker er for alle udøvere af sporten

Nedenstående omkring badmintontasker er skrevet med stor inspiration fra: Sport-net.dk

 

Ung spiller?

Du har helt sikkert i halmiljøet set nogle gå rundt med en stor og lidt mærkelig formet taske, som de har enten på ryggen eller i hånden. Denne særlige taske er fremstillet til alle badmintonspillere der ønsker at passe særlig godt på deres udstyr. Men samtidig er det også lavet for at badmintonudøvere bekvemt kan have deres udstyr med sig rundt, til og fra træning, til og fra stævne og også bare rundt i hallen, hvis man skal skifte plads eller lignende. Men som en lille junior eller en ny spiller, så kan sådan en badmintontaske godt være en mærkelig ting at have. Af denne meget nemme grund, så har alle fabrikanter af tasker også en rygsæk kun med plads til det mest primære. I det store rum i badmintonrygsækken er der mulighed for at have sko og tøj. Ekstra i forhold til den store lomme er der en plads hvor hovedet af ketcheren kan være i og så grebet kan stikke ud af et mindre hul i toppen, så alt ikke må være i tasken. På denne facon kan de mindste udøvere også komme til og fra træning uden det påkræver en stor badmintontaske.

 

Hvem er fabrikanterne?

Det er nemt at sige at alle fabrikanter og fremstillere inden for badmintonsporten har valgt at lave en rygsæk til junior. Men hvem er de egentlig? Det skal ikke være nogen hemmelighed at der eksisterer flere forskellige udbydere, der producerer badmintontasker, men den mægtigste er absolut Yonex. Yonex’ badmintontasker er af den bedste konstruktion, og er en fremstiller, som har haft markedslederpositionen de sidste mange år. Som oprigtig fabrikant af tasker til badminton har Yonex for det meste funktionalitet in mente og omstændighederne er undersøgt fra starten af produktionen til varen er færdig produceret. Med de mange stjerner, der benytter Yonex badmintontasker er det meget vigtigt at udstyret er nødsaget til at være tilstrækkelig og så må designet være nyt og rigtigt. Udover giganten Yonex så er der også en anden markedsleder inden for badminton, nemlig Forza. De laver helt vildt flotte og enkle tasker, men et minimalistisk design og udtryk. Forza er et dansk mærke, der laver alt inden for badminton, og derfor har de hele tiden fokus på de særlige behov en spiller kan have. Derudover gør de lige som Yonex, at de hele tiden tester deres produkter gennem alle faser i produktionen, for at sikre at kunden og spilleren ender med det bedste mulige produkt.

 

Nem at have med sig

En badmintontaske har som nævnt en ganske mærkelig form, og man kan derfor nemt tænke, hvordan skal jeg have den med mig? Men for at det ikke skal være løgn, så er der selvfølgelig også tænkt på den detalje.  Det forholder sig nemlig således at langt de fleste af de badmintontasker, der ankommer til Vesten er produceret og udviklet med skuldrestropper, som gør det enklere at fragte dem til og fra træning og også meget mere bekvemt. Og særlig hvis man cykler, da er det befriende at man kan have sin taske på ryggen frem for i hånden eller på bagagebærer, hvor man kan risikerer at mase ens udstyr, og samtidig vil tasken stikke ud, og være til fare for billister og andre cyklister. Der er for det meste en eller flere remme, så man kan gå med den som en håndtaske. Det er komfortabel hvis du blot skal flytte den omkring i hallen eller i hjemmet, og man er fri for at få lange arme af skuldrestropperne, der ellers er på tasken. Så der er virkelig tænkt på hver eneste detalje i udviklingen og fremstillingen af sådan en badmintontaske.

Indlægs forfatter: admin