Derfor skal du købe kondomer

Her kan du læse, hvorfor det er en god ide, at du vælger at købe kondomer.

Der er mange grunde til, at det er en god ide, at du vælger at købe kondomer. Du kan finde en masse gode og billige kondomer på Topia.

1: Beskyttelse er fornuftigt

Medmindre du har planer om at blive far, så er det ikke en dum ide at vælge at bruge kondom som beskyttelse. Det gør, at du ikke skal bekymre dig. Derfor er det smart, at du vælger at bruge kondom. Der er så mange fordele ved det, fordi det gør, at du kommer til at stå i en favorabel position, når det kommer til at have sex. Det er ikke altid lige rart at have sex og vide, at det kan ende galt.

Det er ikke, fordi det tager lang tid at tage et kondom på. Det er hurtigt gjort. Og når du tænker over, hvilken forskel det kan gøre, så er det et ret fornuftigt valg. Derfor bør du selvfølgelig anvende kondom under sex med en fremmed.

2: Slip for skyldfølelsen

Selvom det ofte er en ret stor celle, der må lade livet, så er der mange, der får dårlig samvittighed over at skulle fjerne et potentielt liv. Den situation vil du ikke være i. Derfor gør du klogt i at bruge et kondom, som sikrer, at du ikke skal stå i sådan en situation. Det vil hjælpe dig, og det vil gøre, så du ikke behøver at have endnu en bekymring.
Det er selvfølgelig ikke alle, der tænker over den slags eller respekterer sådan en tanke. Men hvis du gør, skal du nok undgå at stille dig selv i den situation, hvor du kan ende med at føle skyld over det.

3: Ret behageligt

Det kan ofte være rigtig behageligt at have kondom på, mens du dyrker sex. Der findes kondomer, som sidder behageligt på penis, og som giver dig følelsen af, at det er ”gennemsigtigt”. Med det menes der, at det nærmest føles som om, at der ikke er et kondom på, som beskytter. Men det er der. Og det er jo trods alt meget rart, hvis ikke man vil have barn med en kvinde, man kender særlig godt.

Det er den behagelige følelse, der er vigtig, og som er alfa og omega for, at det kommer til at være godt at have sex. Også med kondom.

4: Fræk følelse

Det er ikke alle, der har det sådan, men for nogle er det ret frækt at se, hvor meget sæd der er i ens kondom. Det er en god måde at se, hvor liderlig man var, mens man havde sex, når man ser mængden af sæd i ens kondom. Det kan være motiverende til en anden god gang, hvis der enten var lidt eller mere end forventet. Hvis der er lidt, skal du gøre mere for at blive liderlig, og hvis der var meget, skal du også gøre mere for at overgå din sidste sædrekord.

Indlægs forfatter: admin