Brug gardiner som rumdeler

Har man små rum, som man ønsker skal virke større kan man købe forskellige møbler, der passer godt til dette formål. Meget hurtigt kan et enkelt møbel faktisk gøre, at det næsten virker som om, at der er en væg. Det er især mindre lejligheder og huse, som kan nyde godt af at have en rumdeler. For at gå fra et enkelt rum til to rum er en fordel selvom det blot er en illusion. Er et rum meget lille kan et stort møbel dog også tage meget plads, selvom det vil være med til at skabe illusionen om to rum. I det tilfælde kan man anvende gardiner i stedet for.

Gardiner kan skabe forskellige udtryk

Det er muligt at skabe vidt forskellige udtryk alt efter hvilke gardiner man vælger at sætte op. Her har både farve, materiale og form meget at sige. For eksempel kan man skabe en lounge stemning, hvis man vælger at have gardiner, som består af lange snore. Mange vil formentligt have stiftet bekendtskab med denne type af gardiner, hvis man har været på en bar, café eller lignende sted. Det er nemlig meget ofte en type gardiner, som man ser disse steder. Her sætter man dem op for at skabe en helt særlig stemning, som gør, at gæsterne slapper af og kan nyde en god drink eller cocktail.

 

Noget af det, som nogle ikke så godt kan lide når man vælger gardiner med snore er, at man kan se igennem dem. Derfor kan man ikke sidde to personer i hver sin ende af rummet og føle, at man er alene. Man vil nemlig konstant have udsyn til hinanden. Derfor er denne slags gardiner mere oplagte at bruge, hvis man blot ønsker hygge og en særlig stemning. Du kan se mere på http://aigulve.dk/gulvbelaegning/referencer/gardiner/ hvis du ønsker denne type af rumdeler. Især i området omkring Aarhus er det en meget populær form for pynt i hjemmet.

Indlægs forfatter: admin