WordPress hosting

Har du bygget din egen WordPress hjemmeside, eller har du købt dig til en løsning? Så har du absolut brug for et sted du kan købe dig til noget hosting.

Det kommer så også an på om du har et enkelt site, eller om du har flere, og om du er privatperson eller en virksomhed der skal bruge en løsning.

Herudover er der ting som udbyderens stabilitet og oppetid, den performance du får – står den mål med det du forventer?

Hosting – et nemt valg

Der er mange løsninger at vælge mellem derude, der findes dybest set også gratis løsninger!

Når det er sagt, så er der nogle ting du skal være opmærksom på når du vælger hosting:

Der er sådan noget som diskplads, hvor meget har du brug for? Det er måske ikke nemt at svare på fra starten, men det der er en rigtig god idé, det er at købe en løsning hvor der er rigelig plads til at boltre sig, og hvorfor så det? Jamen det skyldes, at når du kommer det til det punkt hvor du skal bruge ekstra plads, så kan det med en løsning hvor du ikke har ret meget plads fra starten, godt komme til at koste dig dyrt pludselig at skulle købe mere ad hoc.

Og hvad med supporten, har udbyderen en tilgængelig support der kender kundernes spørgsmål og problemer?

Er der mulighed for backup hvis noget går galt? Lad os nu forestille os at alting crasher, og du bare ikke kan få det op at køre igen, så får du brug for genoprettelse, hvorfor løbe risikoen ved at vælge hosting uden backup?

Derfor – hvis du har brug for wordpress hosting, så vælg en seriøs udbyder, der tilbyder alle de grundlæggende, og tryghedsskabende muligheder.

Få tid til at lave det der interesserer dig

Hvem gider at rode med ting der ikke virker, specielt hvis det er vigtigt for dig at det virker, og at du har ryggen fri til at fokusere på andre ting, der skaber mere værdi for dig.

Det du har brug for, det er at tingene virker i den ende der vender ud mod verden – og kunderne, det kan ikke hjælpe noget at det går i stå fordi der ikke er taget højde for den mængde trafik du får, ikke kan håndteres af serverne.

Samtidig får du brug for sikkerhed ved hosting, hvis du bliver udsat for et angreb, så skal det kunne modstå det. Og hvis det er en seriøs udbyder, så er der også mail med i pakken, måske endda et ubegrænset antal, som du selv har råderet over.

Hvorfor ikke bare vælge en gratis løsning?

Du kan naturligvis finde et gratis alternativ til den seriøse udbyder, men der er som altid en anden pris der skal betales, for en gratis udbyder kan risikere at præsentere en langsom server, der gør at dem der vil ind for at se på dit site skynder sig væk igen, en stor andel af dem vil ikke vente – og det kan koste kunder.

Så på den måde kan den gratis løsning vise sig at være den dyreste i længden.

 

Indlægs forfatter: admin