Skal man bruge en Tømrer fra Ringkøbing?

Jamen jamen hejsa alle sammen og velkommen til her på min lille blog !

Jeg har tit tænk på om jeg skal bruge en professionel Tømrer fra Ringkøbing til en opgave på mit hus. men det er nok bare blevet ved tanken og det kan være svært at være med på alle de trends som der er ved at have hus i dag så skal vi ikke bare snakke om noget andet den der sauna den kan bygge sig selv, ikke sandt.

Nå men jeg er ved at kigge nærmere på nogle hoteller i Cambodia hvor jeg skal være til April og det er fordi jeg ikke gider at være i Thailand på det tidspunkt for det er vandfestival og det vil være mit 4 år i træk og det gider jeg faktisk ikke mere – det er røv hamrende irriterende med alle de folk der skal sprøjte vand på en når man vil på arbejde.

 

 

Indlægs forfatter: admin