Pift familiefrokosten op med pokaler

Enhver familie har sine egne traditioner, og disse vil ofte være ældgamle og dyrket gennem mange år, hvilket også betyder, at de er stort set umulige at bryde med. De fleste af disse aktiviteter er hyggelige og noget, som de fleste medlemmer af familien finder sjove. Dog kan det til tider også være svært at overskue den årlige påskefrokost, hvor det eneste, som man skal tage sig til, er at sidde på en stol og snakke med sine familiemedlemmer, som man oftest ikke har specielt meget at snakke om med. Heldigvis findes der en lang række ting, som man kan gøre for at gøre påskefrokosten lettere at holde ud. Først og fremmest er det selvfølgelig en god idé, at man sørge for at sætte sig i nærheden af de personer, som man faktisk kan holde ud at snakke med. Dog kan det stadig blive op af bakke, og der skal derfor andre metoder til.

 

For at skabe lidt mere variation og liv til familiens årlige påskefrokost, kan man passende lave forskellige aktivitet. For at skabe lidt spænding i forsamlingen kan man passende lade disse aktiviteter være forskellige konkurrencer. Ved hjælp af første og anden vælger kan man hurtigt få delt familien op i to hold, der skal dyste mod hinanden i forskellige discipliner eller blot en helt almindelig fodboldkamp. Hvordan disse konkurrence skal afvikles, og hvad de skal indeholde kan man finde ud af i løbet af årene i takt med at traditionen udvikler sig. For at skabe lidt ekstra spænding, kan man passende købe en eller flere pokaler, som kan overrækkes til årets vinder i slutningen af konkurrencen. Pokaler har ofte den effekt, at de gør folk mere dedikerede og lysten til at vinde, bliver ofte større. Derudover kan man også designe pokalen, så den passer netop til familien, hvilket vil være med til at styrke familiens fællesskab.

Tag et kig på de mange pokaler

Når man i familien beslutter sig for, at disse aktiviteter samt en præmie i form af en pokal, skal være en del af ens årlige tradition, er det på tide, at man begynder at kigge på de mange forskellige typer af pokaler. For der findes nemlig utrolig mange forskellige, og hvis pokalen skal være en del af familien i mange år, er det vigtigt, at man vælger den rette. Hos billigepokaler kan man eksempelvis få en lang række pokaler. Der er ingen tvivl om, at det er sjovest, hvis man vælger en, der ikke er så pæn af udseende.

Hav forskellige pokaler til forskellige aktiviteter

Dog behøver man ikke kun at have disse konkurrence lignende aktiviteter, hvor man kan vinde pokaler. Man kan eksempelvis også have en pokal, der gives til den person, der har lavet den største bommert, eller været det mest omsorgsfulde familiemedlem. På den måde kan man altså bruge pokaler til en lang række forskellige aktiviteter, der kan give lidt mere liv til den årlige påskefrokost, hvilket kan gøre, at man faktisk kan komme til at glæde sig.

 

Indlægs forfatter: admin