Ølstykke mangler en ekstra VVS-installatør

Jeg synes efterhånden tit jeg oplever, at det er svært at få en håndværker med kort varsel her i byen. Det er selvfølgelig dejligt, at byen ekspanderer og at alle de nye byggeprojekter skaber arbejdspladser osv., men jeg har flere gange oplevet uacceptable ventetider. Når jeg har brug or en håndværker ser jeg helst, at han stiller hos mig samme dag – sådan var det altid i gamle dage. Forleden ringede jeg f.eks. til en VVS-installatør inde fra Ølstykke, ja, det var Hillestrøm VVS, Svalehøj 5, 3650 Ølstykke, Tlf. 26 75 00 61, som mange nok kender. Først måtte jeg vente i flere minutter mens de skulle undersøge kalenderen, og dernæst fik jeg at vide, at de først kunne komme om formiddagen dagen efter. Jeg ved da godt, at klokken var 16 da jeg ringede, men jeg er nu opdraget til, at det altid er kunden der har ret.

Indlægs forfatter: admin