Lån på timen!

Hey folkens!

Jeg kunne virkeligt godt tænke mig snart at komme på en lille ferie. Jeg har ikke været på ferie i snart 5 år, altså sådan en rigtig ferie, hvor jeg kommer uden for Danmark. Jeg har tænkt på at tage  et lån på timen, for så har jeg nemlig råd til at tage på en ferie sammen med mine venner.  Der er et par af mine venner som har tænkt sig at tage ud og rejse, og der vil jeg bare så hammer gerne med, men det er lidt svært uden penge.

Jeg er godt klar over at der sikkert er mange af jer derude, som vil sige at det er en lidt dårlig idé at tage sådan et lån, bare for at have penge til at komme ud og rejse i små to uger, men det er virkelig noget jeg har brug for.

Håber I alle sammen får en rigtig god weekend. Vi ses snart her på bloggen igen.

Indlægs forfatter: admin