Installer tågesikring, så tyvene ikke slipper afsted med noget

De fleste af os kender desværre nogle, der har haft tyveri. Hvad end det er i hjemmet, eller måske i deres butik. Mange gør meget for at undgå dette. Tændte lys, stærke låse og døre. Men alt dette er ikke altid nok. For tyvene ved ofte, hvad de laver. Derfor er der flere, der bruger tågesikring. Dette vil typisk være i en butik eller et lager. For det kan godt være lidt voldsomt i et almindeligt hjem.

Hvad er fordelene ved tågesikring?
Har du før haft tyveri, ved du hvor frustrerende, det er. For det første leder det til en pokkers masse arbejde efterfølgende. Du skal til at finde ud af, hvad der mangler. Og så skal det hele dokumenteres og bevises overfor forsikringen. Og det er udover det faktum, at der er nogle, der har været frække nok til at bryde ind, og tage for sig. Derfor er det med at gøre det nemmere. Tågesikring bruges både i butikker, lagerhaller og på kontor. For sådan nogle steder er nemlig også attraktive for tyvene.

Når tyvene først er brudt ind, sker det pludselig. Det hele bliver tåget, og de kan intet se. Efter 12 sekunder, er det nærmest som om, de er i en røgsky. Det er altså ganske effektivt at bruge tågesikring. Udover at tyvene ikke kan komme af sted med noget, giver det også politiet tid. Er du heldig, når de at fange tyvene i akten.

Tågesikring kan være det mest effektive til butikker

De fleste butikker er svære at bryde ind i. Hvert fald hvis man vil være diskret samtidig. Dog er der mange tyve, der ved præcis, hvordan man gør. Derfor kommer de næsten ind over alt, hvis de da er modige nok. Netop derfor er det bedre at installere tågesikring til butikker. For så kommer de som sagt ikke afsted med noget. Selvfølgelig er det da irriterende med et smadret vindue eller lignende. Men det er nemmere at erstatte, end alt muligt andet, du måske har i din butik.

Har du eksempelvis et autoværksted, kan tyvene hurtigt få slæbt meget værdi ud af butikken. Men bliver de stoppet af tågesikringen, er det altså det værd. Så kan det godt være, at de har brudt en dør op. Men den er ganske nem at erstatte. Føler du, at din butik er udsat? Så bør du bestemt undersøge de muligheder, du har.

 

Indlægs forfatter: admin