Har du overvejet en oppustelig spa?

Spa er blevet helt utroligt populært – og man kan godt forstå hvorfor. Hvem nyder ikke at ligge og slænge sig og slappe af i varmt vand?

 

De mange glæder ved en oppustelig spa

De fleste af os forbinder spa og luksus med noget ofte dyrt og besværligt. Enten skal man på et ophold langt væk, eller prøve sig med et af de fine spafaciliteter i nærområdet – ofte en dyr og alt for kort fornøjelse.

 

Heldigvis kan man i dag anskaffe sig en spa til sit eget hjem – for eksempel en vanvittig lækker oppustelig spa til haven. På den måde kan du nyde afslapning og luksus lige når det passer dig – og uden at skulle spekulere over, hvem der mon har siddet i den før du kom.

 

Med en oppustelig spa har du både friheden og fleksibiliteten til selv at bestemme, hvornår der skal luksus og afslapning på programmet. Og hvad er bedre end at kunne nyde et mini-spaophold i din egen have til lyden af fuglesang, helt uforstyrret? Det kan nu ganske nemt realiseres med en oppustelig spa.

 

En anden umiddelbar fordel ved en oppustelig spa er, at den er ganske mobil og kan tages frem og pakkes væk efter behov. Du kan således stadig reservere haven til sneboldkamp om vinteren!

 

Fælles glæde ved oppustelig spa

En af de helt store fordele ved oppustelig spa er selvfølgelig, at du kan dele det med lige dem du vil. Ofte er der plads til mellem to og seks personer i en oppustelig spa. For eksempel, kan du overraske din partner, kæreste, mand, eller kone med en dejlig og afslappende stund i jeres have. Dét vil langt de fleste kunne sætte pris på.

 

Eller du kan invitere venner og veninder over på et mini-pool party i din oppustelige spa og gøre hyggeaftenerne endnu mere uforglemmelige!

 

Eller hvad med en helt anderledes børnefødselsdag? Når det er godt vejr, kan en (eller flere) oppustelig spa også danne rammer for en sjov og anderledes børnefødselsdag, hvor man på tur kan hoppe i spaen og hygge sig. Den oppustelige spa kan i dette tilfælde eksempelvis kombineres med andre aktiviteter udendørs, så der opstår lidt afveksling.

Det er sundt at slappe af

Der er så meget tale om, at vi i dag ikke får slappet nok af. Vi stresser og er distraherede, og vores koncentrationsevner er værre end nogensinde. Mange eksperter peger på, at det er fordi vi skal blive bedre til at slappe af.

 

Med en oppustelig spa er der rigtig gode muligheder for netop dette. Typisk er en oppustelig spa udstyret med vanddyser, som kan massere dig, samtidig med at musklerne afslappes i det lune vand.

 

Tag gerne en bog med – sluk telefonen – og kom helt ned i gear med en oppustelig spa. Selv i de køligere måneder på året, kan en oppustelig spa benyttes. Sæt den for eksempel på terrassen og nyd en kop te eller et glas vin, mens din krop varmes op.

 

Der findes en særlig afslappethed i at betragte dampen stige op fra det varme vand i den køligere luft.

Indlægs forfatter: admin