Har allerede tabt mig syv kilo

Jeg har tabt mig syv kilo, og jeg er virkelig glad for det. Jeg har prøvet adskillige slankekure, som ikke har fungeret for mig, igennem mit liv, og for nylig faldt jeg over en ny, som virkelig har været effektiv. Jeg tænkte, at den lød spændende, og derfor kastede jeg mig ud i det. Det er omkring en måned siden, at jeg gik igang, og den har vist sig virkelig at hjælpe. Den hedder 5:2 kuren, og virker således; du spiser som du vil i fem dage om ugen, og de sidste to dage faster du. På den måde, når kroppen ikke at opfylde fedtdepoterne hurtigere end den tærres på under fasten. Virkelig smart, og man falder ikke i, fordi at man må spise, som man plejer, når man ikke faster.

Håber, at I har det godt, og at mit indlæg her kan bruges som noget motivation, hvis I går og har planer om at tabe jer.

Indlægs forfatter: admin