Gør dit hjem moderne med billig fototapet

Trænger dit hjem til en forandring væg fra de blanke vægge med simple farver? Har du bare lyst til, at der skal ske noget nyt, og som hver dag bare er en fest at kigge på? Så bør du overveje at pryde dit hjem med fototapet. Nu tænker du måske, at den slags tapet var noget, man havde i 80’erne, men sådan er det faktisk ikke. Tapet med foto er faktisk ved at vende tilbage på mode igen, og nu får du dem flottere end aldrig før.

 

Hvad end du er til billedet af den indre storby eller en bakketop i den skønne natur, så er der noget til enhver smag, når det kommet til denne slags tapet. Du kan også få malerier som tapeter, du kan få lavet hele din væg til et verdenskort, og du kan også få en superhelt på væggen i børneværelset. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og på siden https://www.nicetapet.dk/tapeter/stribet-tapet finder du et hav de disse mange forskellige billige fototapeter. Herunder kan du læse meget er om, hvad tapet med foto kan byde på.

 

Skab liv i stuen

Det har i lang tid være den helt store moder at have helt simpelt farvede vægge, hvor der ikke sker så meget andet, end at de skaber et fundament til det, du kan hænge på væggene. Men nu er de farverige og mønstrede designs ved at vende tilbage igen, så hvorfor ikke prøve det af? Og selvom man har en væg med fototapet, så er der stadig rig mulighed for at hænge ting på væggen som hylder eller ure.

 

Med tapet med foto skaber man liv i hjemmet, og man kommer til at føle, at man er et bestemt sted, hvor der er gang i den. Fotoerne skaber en atmosfære, som de blanke vægge bare ikke kan. Vælg for eksempel tapet med foto af det indre New York og føl, at du vågner op i The City That Never Dreams hver morgen til lyden af ”New York, New York” af Frank Sinatra.

 

Eller vælg en idyllisk græsslette med udsigt ud over Donaufloden i Budapest, som du kan vågne op med synet til hver morgen. Lyder det ikke rart? Det behøves heller ikke være noget fra et by eller et landskab – det kan også være noget mere simpelt som et landkort eller en bestemt figur.

 

På børneværelset går man eksempelvis ikke galt i byen med et billede af Darth Vader på drengeværelset eller Hello Kitty på pigeværelset. Dette er blot eksempler, og der er massere af forskellige muligheder at vælge imellem.

 

Få råd til opsætning

Har du besluttet dig for, at dit hjem skal dekoreres med fototapet, så kan du altid få hjælp af forhandleren, hvis du har spørgsmål. Det kan eksempelvis være, at du har brug for hjælp til at sætte tapetet op eller lave opmålingerne.

Indlægs forfatter: admin