Gaver til tvillinger?

Hej til jer 🙂

Jeg har lige været online for at kigge efter nogle gaver til en fødselsdag i familien. Mine kusiner er tvillinger og det betyder jo at der er dobbelt op på gaver og fødselsdag, så jeg må hellere se at komme i sving, så jeg ikke står uden en gave når dagen kommer. Jeg ved at den ene ønsker sig en e cigg og det burde jo ikke være det sværeste at finde, ej heller det dyreste, hehe. Det er jo perfekt. Jeg ser om jeg ikke kan finde en rigtig fin en. Det kan være at man kan få en i pink, det vil hun helt sikkert være hel vild med.

Den anden kusine er en lille smule sværere at finde en gave til, for jeg har nemlig ikke fået nogen ønskeseddel, og jeg er ikke lige ekspert i hvad piger ønsker sig. Det kan være at jeg kan få lidt hjælp af min søster, hun er jo i hvert fald selv en pige… Tror jeg.. Hehehe.

Indlægs forfatter: admin