For meget fedt på kroppen? Sådan kommer du det til livs

Du skal ikke være bekymret for, om du er landet på endnu en artikel, der kommer med en ny og forbedret måde, du kan træne på. Du har måske prøvet at træne meget, men har samtidig oplevet, at der er nogle fedtdepoter, som det næsten er umuligt at træne væk! Vores fedt lagrer sig forskellige i vores kroppe, og du kan f.eks. sagtens være tynd og stadig have en dobbelthage.

Sådan virker det

Det lyder måske som om, at det er for godt til at være sandt. Men det er faktisk en behandling, der er dokumenteret virkning på. Når man får en fedtfrysningsbehandling, så fryser man netop nogle fedtdepoter, hvorigennem man kan få 20-25% af fedtvævet til at forsvinde på det behandlede område. Det er en behandling, der også er permanent, og der hvor du er behandlet, vil kroppen fremover have sværere ved at lagre fedt. Det tager omkring en time at få en behandling, og du kommer til at opleve en temperatur på minus 10 grader! Det er dog ikke noget, der gør ondt.

Hvor kan jeg få fedtfrysning?

I dag er behandlingen med fedtfrysning blevet mere og mere populær. Det betyder også, at du kan finde mange steder, hvor du kan få behandlingen. Find behandling af fedtfrysning i Århus, hvis det er der du bor.

Hvad koster fedtfrysning?

Der er også mange, der er interesserede i at vide, hvad det koster at få fedtfrysning. Det kan være svært at sætte en bestemt pris på, fordi det varierer fra klinik til klinik. Der er f.eks. nogle steder, hvor det kun koster omkring 2500 kroner at komme af med sin dobbelthage.

Hvor kan jeg blive behandlet?

Du kan i princippet få fedtfrysning over det hele, men det er mest almindeligt, at man behandler dobbelthage, lår, arme eller mave. Der er nogle fedtdepoter, som man ganske simpelt ikke kan komme til livs gennem træning. Det er stadig vigtigt at bevæge sig og spise sundt, men det er også helt okay, at man lige får lidt hjælp med på vejen. Måske det endda motiverer mere til at træne?

 

Indlægs forfatter: admin