Her finder du sammenligninger

Hejsa alle sammen !

Jeg er lige ved at være træt af det lort som de spiller i radioen hele tiden og det er utroligt at man nu ikke engang kan høre radio uden at skulle sluke fir den med det samme ! Men jeg tror ikke engang at det er mig der er “gammel” nej det er bare folks smag der er billigere og billigere!

Men det er jeg sådan set bedøvende overfor lige nu for jeg har set et sted hvor du kan sammenligne de billigste lån

Her finder du sammenligninger

Det er jo en brugbar side hvis man vil lave et lån 🙂

Nu er jeg ved at skulle spise for min mor hun kalder på mig og hun må ikke kalde mere end 3 gange ellers bliver hun bare skrup sur og jeg får ingen is til dessert

hav en god aften venner og vi snakkes ved i morgen

hej hej !

 

Indlægs forfatter: admin