Find gennemsigtige produkter hos PanserGlas

Skal du bruge forskellige accessories til din mobil kan det være svært at finde nogle, som er diskrete. De fleste covers er meget farverige, store og kan endda være meget klodsede. Alt dette går ud over designet af din mobil. For har du købt en lækker og smuk mobil ønsker du naturligvis at kunne se dens design. Hos Panzerscreen kan du dog finde nogle smukke og diskrete produkter, og de er endda alle sammen gennemsigtige.

PanserGlas får mobilen til at holde

Noget af det, som er problematisk ved smartphones i dag er, at glasset går meget nemt i stykker. Du skal ikke tabe din mobil mere end en enkelt gang på gulvet før du ser glasset krakelere. Det er noget man gør fra producentens side så de kan tjene penge på, at man får udskiftet glasset. Heldigvis kan man dog blot bruge Panzerglas, hvilket vil gøre, at man slipper for at glasset går i stykker. Det eneste man skal gøre er at tage PanserGlas på skærmen af sin mobil og så vil den være langt mere sikker.

 

Skal du påføre PanzerGlas skal du som det første rengøre din mobil grundigt. Det skyldes, at små støvkorn hurtigt kan blive et problem når du har taget glasset på. De kan nemlig virke forstyrrende for det du ser på skærmen. Dernæst skal du blot påføre PanserGlas stille og roligt. Det er meget vigtigt, at du ikke gøre det for hurtigt da det kan gøre, at der kommer luftbobler. Og er der først kommet luftbobler er der ikke så meget at gøre. For så er du nødt til at tage glasset af igen, og det vil gøre, at der kommer støvkorn på skærmen. Så som udgangspunkt skal du sørge for at gøre det rigtigt i første forsøg da det uden tvivl vil skabe det bedste resultat.

Indlægs forfatter: admin