en god Tømrer søges

Jamen hejsa alle sammen ! Så er de lige med at komme ud af jeres små senge derhjemme i det snaske kolde  Danmark ! Jeg sidder jo 5 timer foran jer hernede i Asiens varme sol og godter mig 🙂 Ja men nu er det ved at være tiden til at i stille og roligt snubler hen til kaffe maskinen og tænder for den,  tænder for radioen – gerne p6 Beat og så hen under den varme bruser, lad gerne radioen stå, ikke sandt – eller så får i nok noget af en shok start, hehe.

Jeg vil gerne høre lidt nærmere om det at være Tømrer – er det et godt job ? Jeg kan se på denne side her at der er en knægt som er ung og det synes jeg virkelig er flot klaret – firmaet hedder Tømrermester Nicklas Holst og i kan besøge hans site – her

Nu kan det godt være at jeg skal til at smutte !

Vi ses

 

Indlægs forfatter: admin