E-cigaret – et godt alternativ til den skadelige tobaksrøg

Er du ryger? Kan du godt lyde, men har du lyst til at stoppe med at ryge, fordi du ikke vil tage skade af de mange farlige stoffer, der er i cigaretter? Så er det værd at overveje, at få fat i en e-cigaret. En e-cigaret er en elektronisk cigaret, der giver dig mulighed for at blive ved med at ryge, men uden, at du tager skade af de usunde og meget skadelige stoffer, der findes i en almindelig cigaret.

 

Styr nikotin-indholdet og start dit rygestop

E-cigaretter har mange forskellige funktioner. En af de absolut vigtigste er, at de kan genbruges, og at man selv skal fylde en væske på, når den løber tør. Denne væske svarer til tobakken, og denne væske fås med forskellige nikotin-styrker. På denne måde kan man starte på at ryge e-cigaret med den nikotinstyrke, man er vandt til, og så kan man efterfølgende fylde væsker på med lavere og lavere nikotinstyrke. Til sidst kan man så nå sit rygestop, ved at man ryger e-cigaretten med nikotinfri væske.

 

Følelsen af en rigtig cigaret – og lidt mere til

En e-cigaret føles nemlig som en rigtig cigaret, når man har vendt sig til den – og det er uanset om man fylder væske med eller uden nikotin på. Tobaksrøgen er udskiftet med damp i en e-cigaret og denne kan fås som neutral og uden de skadelige tilsætningsstoffer, som der er i en almindelig cigaret. En e-cigaret kan også fås med forskellige smagsaromaer, så den smager som en almindelig cigaret. Derudover kan den også fås med forskellige andre smage, hvis man har lyst til at eksperimentere med det. Dette kan for eksempel være en mintsmag, som man også kender fra almindeligt mentolcigaretter, men de kan også fås med andre aromaer som lakrids eller jordbær, hvis man er til det.

 

Sådan fungerer e-cigaretten

En e-cigaret kører på batterier, så disse skal udskiftes eller oplades fra gang til anden. Når væsken er fyldt på og batteriet fyldt op, så kan man begynde at bruge e-cigaretten. Batteriet giver energi til en atomizer (også kaldet en fordamper), der opvarme væsken og så der dannes en damp fra e-cigaretten, så det er ligesom at ryge på en helt almindelig cigaret, bare med damp i stedet for tobaksrøg.

 

En e-cigaret, der passer til dig

E-cigaretter er ikke til engangsbrug, men kan bruges mange gange, og derfor bliver en e-cigaret din personlig ejendel, der ikke forsvinder efter et par hvæs, som en almindelig cigaret gør. Derfor kan man finde mange forskellige designs og former til e-cigaretter, der passer til din smag. De kan fås i mange forskellige og sjove farver, men de kan også fås i en hel simpelt hvid eller sort, hvis man er til det.

 

Derudover findes der e-cigaretter til både nybegyndere og garverede e-cigaretrygere. Er man for eksempel nybegynder, kan man få sig en startpakke med alt, hvad der hører til. Der findes også e-cigaretter til den, der er på farten, og derfor ikke behøves genopladelige e-cigaretter, men bare til engangsbrug.

Fordelen ved en genopladelig el-cigaret er dog, at man spare penge i det lange løb, da man ikke hele tiden skal købe nye, som man skal med almindelige cigaretter.

 

Så hvis du ønsker at fortsætte med at ryge, men gerne vil stoppe med at indtage de skadelige stoffer, så bør du overveje en engangscigaret. Det er et godt valg, der gavner både dit helbred og din bankkonto. Kilde: https://www.ezee-e.dk/

 

Indlægs forfatter: admin