Drømmer du om at holde bryllupsfesten selskabslokaler med naturskønne, romantiske omgivelser?

En af de største begivenheder i livet for mange er at blive gift. Mange, nok især kvinder, har en masse forestillinger og drømme om den store dag. Drømmen om den perfekte brudekjole, gæsterne og temaet. Men hvad med selskabslokalerne? Det er ofte en af de meget vigtige faktorer, som for mange kommende ægtepar ikke er helt bestemt på forhånd.

Et af de elementer, som ligger lige for, er romantik. Drømmen om det romantiske, smukke bryllup, som gæsterne vil tale om i flere årtier. Hvad forbinder du med romantik? Romantiske omgivelser puster til det romantiske bryllup. I kan med fordel vælge selskabslokaler, der har en skøn beliggenhed med udsigt ud over havet.

Bryllupsbilleder i strandkanten med en smuk solnedgang i baggrunden

Endnu bedre er det, hvis en del af bryllupsfesten kan foregå nede ved vandet. Forestil dig, at jeres gæster står og snakker med kolde drinks i strandkanten, omgivet af skøn natur. Stranden vil også være det perfekte sted at få taget bryllupsbilleder.

Brudeparret i forgrunden med flettede fingre og det smukke hav i baggrunden – eventuelt med en smuk solnedgang. Det vil være nogle rigtig smukke øjeblikke at få foreviget og have som fantastiske minder at se tilbage på.

Drømmen om de romantiske selskabslokaler og omgivelser kan blive virkelighed

Der findes rent faktisk nogle selskabslokaler i Midtjylland, som tilbyder netop disse smukke faciliteter. Naturen er unik og oplevelsesrig – både med strand og skov omkring selskabslokalerne. Selve selskabslokalerne er store, lyse og kan rumme alt fra et mindre, intimt selskab til store selskaber.

Der er to restauranter på stedet, som kan rumme henholdsvis 150 og 200 spisende gæster. Den fortrinlige mad laves fra bunden af stedets egne kokke. I kan selv sammensætte en menu sammen med personalet, der har mange års erfaring i branchen og gerne kommer med råd og vejledning, så i kan få det perfekte og uforglemmelige drømmebryllup.

Personalet sørger for at betjene jer og jeres gæster med et smil og den bedste service, så alt er i tip top under hele festen – der må endelig ikke mangle noget! Da stedet ikke er en del af en kæde, går de meget op i at yde en meget personlig service over for dem, der lejer deres selskabslokaler. De hjælper gerne med planlægningen af festen og kommer med inspiration til pynt og temaer, hvis dette ønskes.

Bryllupsfest uden bekymringer og oprydningsarbejde bagefter

Festen kan foregå med fuld forplejning. Det vil sige, at i kan vælge en velkomstdrink efterfulgt af den lækre 3-retters menu. Derefter får mange lyst til kaffe eller te med dertilhørende søde sager. Natmad, som er en meget sjov og hyggelig tradition kan – også kaldet skrub-af-mad i nogle egne, er en god måde at afslutte en god fest på.

Efter noget yderst lækkert mad, der kredser om smagsløgene, en masse drinks og godt selskab, kan det være lækkert bare at sidde i skoven og nyde en pølse med brød som natmad. Under hele festen kan i vælge at få serveret øl, vin og vand ad libitum. I får med andre ord en fest, hvor andre tager sig af alt det praktiske, så i kan koncentrere jer om at nyde denne uforglemmelige dag.

Kort sagt kan disse unikke selskabslokaler lejes med følgende ydelser:

  • Kolde velkomstdrinks
  • Udsøgt 3-retters menu efter eget ønske
  • Øl, vin og vand ad libitum under hele festen
  • Kaffe og The med sødt til
  • Natmad, som kan serveres fra deres egen pølsevogn
  • Fuld servicering under hele festen
  • Oprydning og rengøring efter festen

Er du interesseret i at læse mere om dette unikke sted, som har selskabslokaler nær Randers og Århus, så klik her for at læse mere.

Indlægs forfatter: admin