Din Frisør i Hjørring

Håret er bare noget af det første vi kigger på, når vi møder nye mennesker. Derfor skal håret altid være i top. Vores frisure siger, mere om vores personlighed end hvad vi tror. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvor du får klippet hår. Det skal være professionelle og uddannede frisører med erfaring, der klipper dit hår. Netop professionalitet, kvalitet og kompetente frisører finder du på Salon Simoni – læs mere om salonen her.

expocosmetica-1312188_960_720

Salon Simoni møder dig i hyggelige omgivelser. Lige fra det øjeblik du sætter dit ben ind i salonen, vil du blive ført ind i en verden, hvor du vil føle at det kun handler om dig. Du og dine ønsker er i centrum. De veluddannede frisører lytter til dine ønsker – ønsker du en total forandring med hårfarvning eller en helt ny frisør ? eller vil du bare få klippet spidserne og således pleje dit hår? Uanset hvad du vil, så kan vi håndværker!

 

Fest og hår

 

Skal du til fest, bryllup, konfirmation eller er det lige frem dit bryllup eller din konfirmation – så træk været dybt. Salon Simoni i Hjørring kan hjælpe dig. Book en tid i god tid og vær sikker på du er klar til den store dag. Snak med en af de erfarne og altid smilende frisører – fortæl dem hvad du drømmer om, de kan helt sikkert hjælpe og inspirere dig.

 

Den enkelte kunde er enkelt, derfor lyttes der grundigt til den enkelte menneske. Her er kunden ikke kun en kunde og penge – kunden ses som et menneske, der sættes i centrum og lyttes til. Det er dine ønsker det handler om. Det handler om hvordan du synes dit hår skal være – ønsker du noget permanent eller noget der er der midlertidigt? Uanset hvad du tænker så kan frisørerne hjælpe dig.

 

Kom og få klippet dit eget hår – eller tag hele familien med! Her kan du nemlig også få herre- og børneklipning. Mens I venter på hinanden kan I nyde salonens hyggelige atmosfære. De veluddannede frisører kan også give dig gode råd om, hvilke hårmodel der vil passe til din ansigtsform.

Indlægs forfatter: admin