Det er godt med saltning om vinteren

Ja, når sneen falder i århus, så er det godt med saltning, for så bliver det jo lettere at være og køre på vejene, og det er jo bare helt super, hvis jeg selv skal sige det – og det skal jeg jo, siden vi er inde på min blog, hvor det er mig, som ytrer mig om mine holdninger. Har I andre holdninger, så lad os sammen skabe en debat. I kan bare kommentere her på artiklen, så svarer jeg med garanti.

Derudover, så har jeg lige besluttet mig for, at jeg vil holde nytårsfest, for det er jo bare dejligt, når nu det er nytår. Det er sådan noget, som jeg altid har drømt om at gøre, og derfor har jeg tænkt mig at gøre det.

Det er bare så godt med nytår, for jeg elsker simpelthen så meget, når vejret er godt, og man rigtig kan fyre raketter af.

Indlægs forfatter: admin