De bedste håndboldsko, læs med her

Håndboldsko er ikke en ny opfindelse, man har blot fundet ud af hvordan en håndboldsko hjælper håndboldspillere og –udøvere mest muligt, så de kan blive så gode som overhovedet muligt, og samtidig begrænse skader ved bare løb og driblinger. Men samtidig er det vigtigt at nævne, at der stadig kan få skader og belastninger når man er i nærkampe og dueller hvor man forsøger at sætte sin direkte modstander. Men uden tvivl så er en god håndboldsko uundværlig, hvis man bare går lidt op i sin sport.

 

Udvikling hos japansk udbyder

Et stort mærke, når det kommer til håndboldsko, er Asics, men de har gennem de seneste 3 år har karakter svagt. Den ekstra formbare sål som indledningsvis skabte fundamentet for udviklingen af fodtøj til håndbold er nu omskiftet med en lidt hårdere sål. Denne udvikling hænder i anerkendelse af at en alt for formbar bund giver mindre optimal reaktionstid og minimal stabilitet. pointen med absorberingen er, at den Gel der befinder sig i det bagerste af foden og forfoden er den ens, dog er selve bunden er bygget en smule hårdere. Hvilket går fortrinligt i tråd med hvad der ellers er i verdenen inden for fodtøj til håndbold. Der er startet med at affinde sig med erkendelsen af, at det væsentlige er at skoen udøver mest muligt såfremt den udsættes for maksimal stress og undgår at skoen skal føles meget formbar idet brugeren prøver den på ved sælgeren. Dette viser, at Asics hele tiden kultiverer og bearbejder deres håndboldsko i overensstemmelse med nyskabelsen af sportsgrenen.

 

Andre end Asics på markedet

Et af de ledende modeller hvis vi drøfter håndboldsko er Mizuno. Igennem en periode har de formået at skabe og styrke deres håndboldsko og de bruges nu om dage af en stor del af professionelle. Håndboldsko fra Mizuno er lavet på en lidt alternativ metode end man gerne fremstiller håndboldsko. Fordi der ikke er prioriteret at fodtøjet skal føles blød når man udelukkende har den på. Den er formet til at indfange når den står over for enormt pres. Logikken bag dette er at hvis skoen allerede kan presses ned og føles blød kun ved man står stille i den, så kan den blive trykket ekstra flad når man løber og skifter retning i den. Tænkemåden bag dette har sikret af Mizuno håndboldsko er blandt de aller bedste og det er kun af den årsag at deres fodtøj yder maksimalt når de prøves i hallen. Teknologien bag Mizuno håndboldsko hedder for Wave og er produceret som netop en bølge. I stedet for at putte meget absorberende skum ind hvor belastningen er størst i skoen, så benytter Mizuno en bølge konstruktion i sålen til at sprede kraften og kan derfor fabrikere en sko der mærkes mere hård når du har den på, men som generelt er letter og bedre til at absorbere stød når man benytter den modsat andre mærker af håndboldsko.

 

Asiatisk innovation

Som nævnt så er der Asics og Mizuno håndboldsko på markedet og er klart de mærker de fleste vælger deres håndboldsko ud fra. Og det er ikke uden grund. Det er nemlig sådan at disse to asiatiske, eller nærmere bestemt japanske firmaer er nemlig super gode til at innovere og udvikle og hele tiden følger med sporten. Det vil sige at der konstant kommer en del sko på markedet fra disse to mærker, og er hele tiden med på nyeste trends og anvender nyeste og bedste teknologier til skoen, så den hjælper spilleren mest muligt. Samtidig at der er to så gode producenter af håndboldsko gør at de er nødt til at følge med hinandens udvikling, hvilket også sikre at håndboldspillerne får nogle rigtig gode sko at spille i.

 

 

Indlægs forfatter: admin